trešdiena, 2019. gada 3. aprīlis

Analītiskais poligons



   Portāla “Pietiek” žurnālisti 2019.gada 3.aprīlī raksta par dārgu automašīnu skaita palielināšanos Latvijā aizvadītajā laikā. Nekā unikāla te nav! Dziļa sociālā pagrimuma laikmetos tā notiek. I Pasaules kara gados Faberžē saņēma ievērojami daudz vairāk pasūtījumu nekā miera laikā. Karš bija lielisks bizness. Tas, ka Latvijā, "valstī" bez ekonomikas un ar psihiski slimu sociumu, ir tik liels "miljonāru" skaits un dārgu automašīnu skaits, ir jāuztver kā loģiska parādība sociuma kolosālas deģenerācijas un degradācijas laikmetā. Pie tam laimes indekss latviešiem kāpj Stikla kalnā: jo amorālāka, noziedzīgāka, nelietīgāka atmosfēra, jo latvieši jūtas laimīgāki. Pēc 6.oktobra vispār ir iespējams vienīgi tautas vienas daļas "labklājības" progress.
   Latvija ir lielisks analītiskais poligons destruktīva sociuma pētniecībai. Krievija ir Latvijas māte un tēvs. Krievijā kriminālais kapitālisms ir finansiāli alkātīgāks un apjomīgāks. Taču Krievijā ir sociāli organizatoriska pretestība nacionālajiem laupītājiem. Krievijā ir patriotiski noskaņota inteliģence. Turklāt ļoti spējīga, gudra, konsolidēta inteliģence. Krievijā ir daudzi interneta resursi tautas aizsardzībai pret kriminālā kapitālisma asinssūcējiem, maitasputniem.
   Latvijā tas tā nav. Latvija ir ideālākā nacionālās katastrofas stāvoklī. Pēc 6.oktobra vispār ir iestājies tautas izdzimteņu laikmets, pilnīgi bez jebkādas kolektīvi organizētas pretestības un sociuma masveidīgas neapmierinātības neadekvātiem Homo sapiens iegūstot politisko varu. Nacionālās katastrofas jauna liecība kļūs ebreja iestumšana Rīgas pilī. Latvija kā lielisks analītiskais poligons destruktīva sociuma pētniecībai saglabāsies arī turpmāk.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru