sestdiena, 2019. gada 27. aprīlis

Protestu neiespējamība



Vai ir gaidāmi protesti - piketi, tautas sapulces u.c. protesta akcijas? Vai latvieši samierināsies, ka viņu valstī prezidents var būt cittautietis un pie tam ļoti nekaunīgs un aprobežots ebrejs, no kura ebreju tauta ir sen jau novērsusies un kurš jau tagad demonstrē šausmīgu savas ebreju tautas necieņu, lai tiktu ievēlēts? Tik reti nekaunīgs un nelietīgs kandidāts vēl nav bijis Latvijā. Latviešu ierēdņu, biznesmeņu, zagļu miljons neprotestēs, jo redz, ka ebreju bīda priekšniecība. Kā vienmēr latviešiem, pielīšana priekšniecībai būs svarīgāka par protestēšanu pret tautas pašcieņas zākāšanu un nacionālo nodevību. Studenti arī neprotestēs, jo zina, ka nekaunīgo ebreju atbalsta profesūra. Pensionāri arī neprotestēs, jo nekas taču nemainās - himna paliek, karogs paliek...Protesti būtu ne tikai tautas goda aizstāvēšana, bet arī vēršanās pret LKP/VDK morālo kastrātu un viņu sulaiņu ("levitu") varu. Levits ir viens no šīs varas sulaiņiem jau no 80.gadiem. Viņa ievēlēšana ir LKP/VDK morālo kastrātu varas kārtējā leģitimācija, kas atkal notiks, pateicoties latviešu tautas politiskai un morālajai impotencei, samierinoties ar jebkura veida nacionālo pazemojumu.


2 komentāri:

  1. Latvijas Republika
    Saeima

    Raimonds Akmens

    iesniegums.

    Lai katra latvieša sirdī un Latvijas Tautas prātos piepildītos sapnis par vienu likumu un vienu taisnību, IT tehnoloģiju gadsimtā mēs beidzot varam pārmainīties un pastāvēt visi kopā, mūsu Valstī un Dzimtenē – Rīgā un Latvijā!
    Atjaunot infrastruktūru, digitalizējot bibliotēkas, ieviešot manis izstrādātu un neuzlaužamu balsošanas Informācijas Sistēmu, atverot ražotnes, rūpnīcu „Balts Tanks”, apvienojot Valstī spēļu biznesu vienuviet un saucot pie atbildības pašu kangarus, kas putina un putina latviešu Tautu no Latvijas Valsts neatkarības atjaunošanas brīža, aizvietojot finansiāli neizdevīgo, militarizēto Rail Baltica šaursliežu vilciena projektu ar SkyWay Capital stīgu transportu…
    Atsakoties no uzspiestām ticībām, kas ierobežo prātu brīvību, Tautām iemānīta preču apmaiņas līdzekļa, svešu armiju klātbūtnes un Latvijas Valsts vēsturē atkārtotas diktatūras no cittautiešu puses.
    Esmu atklājis Baltu noslēpumu, kas gadu simtiem lolots un siltu siržu gudros prātos glabāts, slēpts no svešiem kungiem mūsu latvju, Baltu Zemēs.
    Lūdzu, Jūs, izvirzīt manu kandidatūru Latvijas Valsts Prezidenta amatam.

    Kā sniegi kalnu galotnēs, lai mūžam Balti, būtu Mēs!

    R.Akmens

    AtbildētDzēst