pirmdiena, 2019. gada 8. jūlijs

No repertuāra par levitžīdu





·       Internetā vairāki cilvēki raksta par levitžīda dubulto pilsonību. Vai tiešām viņš nav atsacījies no Vācijas pilsonības? Kā par to pārliecināties? Satversmē teikts: "37. Par Valsts Prezidentu var ievēlēt pilntiesīgu Latvijas pilsoni, kurš sasniedzis četrdesmit gadu vecumu. Par Valsts Prezidentu nevar ievēlēt pilsoni ar dubultpilsonību". Noteiktais vecums izskaidro, kāpēc netika ievēlēts tautas garīgajam stāvoklim adekvātāks Valsts prezidents - Kaimiņa kungs. Viņš dzimis 1980.gadā. Tautai un daunim jāpaciešas līdz nākamajai reizei!
·       Gudri politiķi, valstsvīri zina par pārspīlētas retorikas un nelimitētas demagoģijas kaitīgumu. Viņi zina, ka pārspīlēta retorika un nelimitēta demagoģija var būt apvainojums - necienīga izturēšanās pret auditoriju. Saprātīgai auditorijai nepatīk pārspīlēta retorika un nelimitēta demagoģija. Taču auditorijas ir dažādas. Tajā skaitā tik aprobežotas, ka tām var adresēt vispārspīlētāko retoriku un pilnīgi neierobežotu demagoģiju. Tā tagad notiek ar levitžīda runām. Tajās ir tikai pārspīlēta retorika un nelimitēta demagoģija. Tā tas ir tāpēc, ka izcili aprobežotas ir abas puses - levitžīds un latviešu auditorija. Levitžīds nezina par nepieciešamību neapvainot auditoriju. Savukārt latviešu auditorija (levitžīdam par laimi) ir tik trula, ka tā sagremo jebkuru retoriku un demagoģiju. Latvieši gatavi klaisīties visu un acīmredzot valda princips: jo stulbāk, jo patīkamāk latviešu sirdīm un prātiņam.
·       Es to visu, ko saku par šo prasto cilvēku, zinu, tā teikt, no dzīves; biju pie viņa Minsterē mājās, kad nevarēja saprast, ko viņš saka, ko vēlas un visā viņa darbībā bija kaut kas dziļi jocīgs; tikos ar viņu tad, kad šis sēdēja ministra kabinetā; atkal bija sekluma, primitivitātes sajūta; klausījos viņa "referātus" Rīgā vairākās konferencēs par nacionālo politiku; redzēju viņu "brokastojam" Redisona viesnīcā (tā bija unikāla aina); "preambula" atklāja šausmīgu teorētisko nekompetenci vairākās zinātnēs; bet tas vēl nav viss. Vēl var runāt no ebreju etniskās specifikas viedokļa, morāles kategorisko imperatīvu viedokļa, elementāras cilvēciskās dzīves pozīcijas viedokļa...
·       Levitu ievēlēja 29.maijā; 4.jūlijā bija Ebreju tautas genocīda upuru piemieņas diena. Levitžīds šīs dienas pasākumos neieradās. Vismaz Rīgas medijos nebija informācijas par to. Tātad mērglis zina savu vietu. Zina, ka ebreji viņu neciena, neatzīst. Interesanti, kas notiks pēc gada 4.jūlijā: vai levitžīds atkal nevarēs piedalīties jeb priekš viņa latviešu mēsli noorganizēs speciālu pasākumu, kurā savukārt nebūs ebreju.
·       Inaugurācijas fotoreportāžā ir redzams Jurašs, kura krimināllietu par valsts nodevību 8.VII nodeva tiesai. Tātad valsts noziedznieks piedalās valsts prezidenta gratulēšanā! Bagāta diena (8.VII) tautas kalpam Jurašam: par valsts nodevību krimināllieta nodota tiesai, bet vakarā piedalīšanās kopā ar "savējiem" (citiem nacionālajiem noziedzniekiem) levitžīda inaugurācijā.  Kur vēl tā var būt uz Zemes? Vai Alfrēdam Rozenbergam nebija taisnība, ka latviešus vajag iznīcināt? Tādas odiozas izdarības ir spējīgi pastrādāt tikai kaut kādi briesmīgi atbaidoši izdzimteņi!







Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru